Voordracht 'Testosteron in het peloton'

De combinatie van de fietsgerelateerde wist-je-datjes van Draulans en het praktisch/juridisch advies van Peeters werd gesmaakt. Na een succesvolle try-out in Velodome in Berchem wagen we het er gewoon op!

Zo vraagt Draulans zich af waarom wij ons suf moeten trainen om in vorm te geraken terwijl een beer na zijn winterslaap meteen in staat is om te jagen. Verder heeft hij het over de 'runners high' bij mieren en laat hij ons weten dat het voor mannelijke sporters interessant is om een inspanningsproef door een vrouwelijke arts te laten afnemen.

De voorstelling vindt op 8 maart in de grote zaal van het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde plaats. De deuren gaan om 19 uur open, een uurtje later beginnen Draulans en Peeters aan de anderhalf uur durende voordracht.

Tickets kosten acht euro per stuk, duotickets zijn veertien euro waard. Tickets bestellen gebeurt door te mailen naar fietsongeval@marcpeeters.be en het juiste bedrag met vermelding 'Testosteron' over te schrijven naar BE11 4148 1884 6148 met vermelding 'testosteron'. Aan de balie van het Centrum Ronde van Vlaanderen zijn er ook tickets te koop.

Praktisch: 8 maart 2017 om 20 uur in het CRVV, tickets via fietsongeval@marcpeeters.be

In samenwerking met CRVV, Grinta!, Kwaremont en Wowow

17/04/2019